Praktijken zijn weer geopend

De praktijken zijn weer geopend, vanaf 2 juni voeren we de behandelingen uit zonder aangepast rooster. Dit betekent dat u ook weer via het online patiëntenportaal een afspraak kunt maken.
Het accent ligt nog steeds, waar het effectief is, zorg op afstand te leveren.

Vanwege de coronamaatregelen van de afgelopen maanden, waardoor zorg uitgesteld is vragen wij uw begrip voor de kans op langere wachttijden. Wel is het mogelijk om met advies op afstand en eventueel een oefenschema de wachttijd te overbruggen.
Indien u liever nog geen behandelafspraak in de praktijk wilt maken dan blijft advies op afstand tot de mogelijkheden behoren.

De oefenzaal blijft gesloten, hiervoor gebruiken wij de richtlijnen die voor de sportscholen gelden.

Voorafgaand aan een behandeling voeren wij een triage uit, ook is het belangrijk dat u op het moment van de afspraak 24 uur vrij bent van symptomen die zouden kunnen wijzen op corona.

Als er iemand binnen uw huishouden positief getest is op corona dan moet u ook 14 dagen zoveel mogelijk thuisblijven en vragen wij u uw afspraak zo tijdig mogelijk te verplaatsen.

Tevens verzoeken wij u een eigen handdoek én badlaken mee te nemen; zoveel mogelijk alleen naar uw afspraak te komen; uw handen bij binnenkomst te desinfecteren (dit kan links naast de hoofdingang).
De wachtkamer wordt in deze periode niet gebruikt. U mag doorlopen naar de behandelkamer van de betreffende fysiotherapeut, is de deur gesloten dan kunt u plaats nemen op een stoel in de buurt van de behandelkamer.

veilig naar de fysiotherapeut