De fysiotherapeuten

Wiesje Doevendans

Wiesje Doevendans

Fysiotherapeut

Ik ben Wiesje Doevendans. In 1989 ben ik in Leeuwarden afgestudeerd als fysiotherapeut.
Nadat ik eerst voor mijn volleybalcarrière heb gekozen, ben ik daarna een aantal jaren als waarneemster in diverse praktijken in Friesland aan de slag geweest. in deze periode heb ik veel ervaring opgedaan met zowel jong als oud.

In 1998 ben ik in deze praktijk begonnen en alweer 16 jaar werkzaam.

In de loop van de jaren heb ik mijn kennis vergroot met o.a sportfysiotherapie, schouderopleiding van stenvers, medical taping en psychosomatiek .
Ik ben breed geïnteresseerd in de diverse klachten en leeftijdsgroepen, met natuurlijk wel affiniteit met de volleybalsport en de daarbij behorende blessure’s.
Ook vind ik het werken met ouderen, o.a in het zorgcentrum van de Noorderhoek erg leuk.

Belangrijk vind ik de individuele begeleiding, zorg en aandacht voor de patiënt .

Met diverse scholingen houd ik mijn kennis steeds bij.

Monique Volkers

Monique Volkers

Fysiotherapeut

Ik ben Monique Volkers. In september 2016 ben ik afgestuurd in Groningen als Fysiotherapeut. Tevens heb ik in juni 2015 mijn diploma sportmassage behaald.
Tijdens en na mijn opleiding heb ik de dry needling cursus gedaan en de cursus voor medical tape.
Zelf heb ik 7 jaar lang op eredivisie niveau gevolleybald in bij V.C Sneek.
Sinds januari 2017 ben ik werkzaam in deze praktijk, voorheen ben ik in zowel particuliere praktijken als in het ziekenhuis werkzaam geweest.
Ik zal mij als beginnend fysiotherapeut komende tijd veel ontwikkelen d.m.v het nemen van verschillende cursussen en scholingen.

Gerdine van der Wey

Gerdine van der Wey

Fysiotherapeut

Na het behalen van mijn diploma voor algemeen fysiotherapeut ben ik begonnen met werken als zelfstandig waarnemend fysiotherapeut, waarbij ik met veel plezier in heel Nederland extra ervaring heb kunnen op doen door het overnemen van collega’s. Door het overnemen van deze veelal zeer ervaren mensen heb ik me op kort termijn vele behandeltechnieken nog meer eigen kunnen maken, waardoor ik veel breder kan behandelen dan de basis die je vanaf de opleiding meekrijgt.
Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest kreeg ik de mogelijkheid om in 2011 me te vestigen in deze praktijk. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en wist mede door de waarnemingen dat hands-on behandelingen het beste passen bij mijn manier van behandelen. Tot op de dag van vandaag voel ik me hier helemaal op mijn plek, ik kan dat doen waarvoor ik de opleiding gedaan heb, mensen ondersteunen bij het herstel van lichamelijke klachten.
Mijn kennis en vaardigheden houdt ik up-to-date door middel van het volgen van scholingen, ook geeft dit mij de mogelijkheid om de behandelvorm af te stemmen op de gespecificeerde klachten.

Bij mij kunt u terecht voor de volgende behandelingen:

Algemeen fysiotherapie
Dry needling
Manueel therapie Marsman
NSA Schouderpraktijk
Orthopedische revalidatie
Triggerpoint behandeling

Peter Schuil

Peter Schuil

Fysiotherapeut